Quote

Om

beeeee

BIERNE

Hos Bee Friendly prioriterer vi at værne om vores natur og vigtigt af alt Bierne. Derfor blev vi i sommer økologisk certificeret for at tage del i et bedre miljø for vores bier og dermed en honning vi kan være stolte af og mere end ivrige for at dele med jer allesamen!

HONNINGEN

Honning er ikke bare honning! Den tager smag fra årstidens nuancer, og er et produkt af hvor bierne har samlet den. Både smag, duft, farve og struktur ændrer sig over landet fire årstider.

Hos Bee Friendly er det vores fornemmeste opgave at adskille høsten fra de forskellige årstider, der gør at honningen adskiller sig fra den honning du normalt finder i supermarkederne. 

Quote

OKOLOGI

NÅR DU VÆLGER

ØKOLOGI

Der er ikke så mange der ved det, men faktisk behandler vi ikke alle vores danske bier som burde. Der er flere ting vi kan gøre for at ændre - en af dem er at købe økologisk honning. 

Hos BeeFriendly, ved økologisk landbrug undgår vi at skade vores insekter, og derved bevare biodiversiteten og økosystemet. Det er top vigtigt vi ved vores honning produktion undgår brug af pesticider, da de gør bierne desorienterede og det dermed er en stor udfordring for dem at overleve vinteren. 

En lille tanke til os alle.

Quote

produkter

Økologisk sensommerhonning i farverigt glas fra Bee Friendly

SENSOMMER

Bierne har her indsamlet nektar fra et væld af sensommer-blomster såsom brombær, tidsel og gederams og krydderurter. Sensommerhonningen er derfor en kompleks honning med stor dybde i smagen og en mørkgylden farve og kraftig velduft.

Økologisk nyslynget honning i farverigt glas fra Bee Friendly

NYSLYNGET

Nyslynget honning er flydende, fordi glucosen i honningen endnu ikke er krystalliseret. Modsat sensommerhonning smager den mere XX og er perfekt som supplement til fx danske sommerjordbær.

Quote

footer

FIND OS

Mogens Stoustrup
Pindstrupvej 29
8410 Rønde

Tlf. 65748835
CVR. 7761-4889347373

VÆR SOCIAL

#beefriendly
#beekind
#økohonning

FORHANDLERE

Kaffeslaberasen, Vesterbro
Coffee colectives, København K
Kaffeslaberasen, Vesterbro
Coffee colectives, København K